Endret: 13 jun 2018     Opprettet: 6 sep 2013

Fibernett og TV

Fra og med juni 2018 går JBS borettslag over til fibernett fra Lynet i alle leiligheter, og hver beboer bestemmer selv om de ønsker TV via streaming eller kabel-tv. Mer info her.

Kabel-TV fra Canal Digital har vært en betydelig fellesutgift for borettslaget i årene som har gått, og det har vært svært variabelt om beboere har benyttet seg av tv-tilbudet eller ikke. Etter innspill fra beboere og økonomiske vurderinger, har vi derfor besluttet å avslutte abbonementet og gå over til individuelle avtaler etter hver beboers behov. Dette fører til at vi kan fortette å holde fellesutgiftene lave.

Lynet Internett installerte våren 2018 fibernett i alle leiligheter i JBS borettslag. De leverer en basislinje på 5/5 mbps til alle leiligheter for 35 kr pr/mnd/leilighet. Månedsprisen går til å dekke oppkobling av alle seksjoner, utplassering av nytt teknisk utstyr, samt drift og vedlikehold av infrastrukturen.

Høyere hastigheter kan bestilles fra www.lynet.no/bestill der man kan velge hastighet og pris etter behov. De som allerede var kunder av Lynet før våren 2018 blir automatisk justert opp til neste hastighetsnivå uten ekstra kostnad. De som heller ønsker en lavere månedspris kan skrive eller ringe til leverandørens kundeservice, så tar de seg av dette.

TV-tjenester kan bestilles løpende fra RiksTV, som per i dag tilbyr tre forskjellige tv-pakker. Den billigste pakken er på 12 kanaler og koster 199 kr/mnd. For mer informasjon om pris og innhold kan dere gå in på nettsiden via denne lenken: https://www.rikstv.no/rikstv-via-fiber/

De som ønsker å fortsette med tv-tjenester fra vår tidligere leverandør Canal Digital kan gjøre dette, men det vil fremover bli fakturert direkte til seksjonseier.

Ta kontakt med Göran Midthun i styret dersom dere har spørsmål angående fibernett og TV: goran.midthun@nrk.no